1887

n Transactions of the Centre for Business Law - Begripstoeligting. Hoofstuk 6

Volume 2004, Issue 36
  • ISSN :
USD

 

Abstract

Extracted from text ... HOOFSTUK 6 BEGRIPSTOELIGTING 6.1 Inleiding In die loop van die ondersoek is gepoog om vas te stel of bepaalde Suid-Afrikaanse statut?re maatre?ls slaag as beskermingsmaatre?ls vir minderhede, en of verdere maatre?ls wenslik is. Daar is regsvergelykend te werk gegaan om die oogmerk van hierdie ondersoek te bereik. Dit is egter nie die oogmerk van hierdie hoofstuk om die hele ondersoek en al die gevolgtrekkings waartoe daar in die loop daarvan gekom is, saam te vat nie. Daar sal alleen aandag geskenk word aan daardie aspekte van die ondersoek wat nodig is om die aanbevelings wat daarop volg, te maak. 6.2 ..

Loading full text...

Full text loading...

Loading

Article metrics loading...

/content/medsor/2004/36/EJC74018
2004-01-01
2018-06-24

This is a required field
Please enter a valid email address
Approval was a Success
Invalid data
An Error Occurred
Approval was partially successful, following selected items could not be processed due to error