1887

n Transactions of the Centre for Business Law - Die Europese Unie. Hoofstuk 4

Volume 2004, Issue 36
  • ISSN :
USD

 

Abstract

Extracted from text ... HOOFSTUK 4 DIE EUROPESE UNIE 4.1 Inleiding Die Europese Unie is in verskeie opsigte 'n unieke verskynsel: dit voer 'n eie bestaan, onafhanklik van enige bepaalde land of stelsel en strek oor verskeie landsgrense heen; ook beskik dit oor 'n eie parlement met gesag oor die aktiwiteite van die Unie en wat ook invloed uitoefen op die eie stelsels van die onderskeie lidlande daarvan. Op vele terreine, soos die maatskappyereg, is daar nog nie sprake van 'n volledig geharmoniseerde stelsel nie. In die lig hiervan word die Europese Unie afsonderlik ondersoek en nie bloot as 'n onderdeel van die regsvergelykende ..

Loading full text...

Full text loading...

Loading

Article metrics loading...

/content/medsor/2004/36/EJC74020
2004-01-01
2018-06-21

This is a required field
Please enter a valid email address
Approval was a Success
Invalid data
An Error Occurred
Approval was partially successful, following selected items could not be processed due to error