1887

n Transactions of the Centre for Business Law - Voorwoord

Volume 2004, Issue 36
  • ISSN :
USD

 

Abstract

Extracted from text ... VOORWOORD Die huidige hersieningsprogram van die Suid-Afrikaanse korporatiewe reg sluit die totale hersiening van die maatskappyereg in. Aspekte van statut?re minderheidsbeskerming in die Suid- Afrikaanse Maatskappyereg is die publikasie van die proefskrif van Estelle Hurter wat 'n weldeurdagte vertrekpunt vir verdere regsontwikkeling en hersiening van die Suid-Afrikaanse maatskappyereg ten aansien van die beskerming van minderhede bied. Deur 'n regsvergelykende ondersoek word die Suid-Afrikaanse statut?re beskerming in konteks geplaas en word uitvoerbare aanbevelings gemaak. In hierdie proefskrif word 'n hele aantal probleme indiepte bespreek en praktyksgerigte oplossings aan die hand gedoen. Sodoende word 'n betekenisvolle bydrae tot die ontwikkeling en vereenvoudiging ..

Loading full text...

Full text loading...

Loading

Article metrics loading...

/content/medsor/2004/36/EJC74024
2004-01-01
2018-04-24

This is a required field
Please enter a valid email address
Approval was a Success
Invalid data
An Error Occurred
Approval was partially successful, following selected items could not be processed due to error