1887

n Transactions of the Centre for Business Law - Romeinse reg : Hoofstuk 4

Volume 2007, Issue 41
  • ISSN :
USD

 

Abstract

Soos reeds beklemtoon, kan die belang van die Romeinse reg as uiteindelike fondament van die Suid-Afrikaanse gemenereg kwalik oor die hoof gesien word. Dit ten spyte van die invloed van die Engelse reg, veral op gebied van die moderne handelsreg. Selfs op hierdie gebied moet die invloed van die Romeinse reg as Vastelandse en as bousteen van die nie onderskat word nie. Soos in talle ander gevalle, lei die paaie op gebied van ook na Rome, hoewel dit nie noodwendig daar eindig nie.

Loading full text...

Full text loading...

Loading

Article metrics loading...

/content/medsor/2007/41/EJC74072
2007-01-01
2018-06-23

This is a required field
Please enter a valid email address
Approval was a Success
Invalid data
An Error Occurred
Approval was partially successful, following selected items could not be processed due to error