1887

n Red Meat / Rooivleis - Vandag se oorskiet, more se feesmaal : produkte & leefstyl

Volume 7, Issue 1
  • ISSN : 2078-7936

Abstract

Meeste gesinne is deesdae te klein om 'n hele skaapboud of lamsnek in een ete op te eet, en families woon dikwels te ver van mekaar om elke Sondag 'n groot familiebyeenkoms te hou. So wat dan gemaak met daardie oorskietlamsvleis? Die lewe is immers te kort om vervelige kos te eet of om twee dae na mekaar presies dieselfde op jou bord te hê. Maar, dit beteken nie jy kan nie vandag se oorskiet more se feesmaal maak nie!

Loading full text...

Full text loading...

Loading

Article metrics loading...

/content/ac_redm/7/1/EJC186028
2016-02-01
2020-12-01

This is a required field
Please enter a valid email address
Approval was a Success
Invalid data
An Error Occurred
Approval was partially successful, following selected items could not be processed due to error