1887

n LiG - Dissiplinein dae soos dié : kinders

Volume 2016, Issue 07
  • ISSN :

Abstract

Indien ouers hulle kinders op die regte manier wil dissiplineer, is dit belangrik dat hulle - soos goeie beplanners - die einddoel in gedagte hou. Hulle wil immers hulle kinders tot gelukkige, gebalanseerde volwassenes sien grootword. In haar boek Kweek dissipline met deernis, gee dié definisie vir dissipline : "Die doelgerigte vorming van 'n kind se denke, besluite, gedrag, gesindheid en karakter, op die pad na selfbeheerste volwassenheid."

Loading full text...

Full text loading...

Loading

Article metrics loading...

/content/bmlig/2016/07/EJC193362
2016-07-01
2020-03-30

This is a required field
Please enter a valid email address
Approval was a Success
Invalid data
An Error Occurred
Approval was partially successful, following selected items could not be processed due to error