1887

n LiG - Daar vir mekaar - : jou mense - huwelik

Volume 2016, Issue 09
  • ISSN :

Abstract

Ek onthou goed hoe doodbenoud ek die aand voor my troue was. Ek het nie regtig verstaan wat dit is waarin ek my begewe nie. Met verloop van tyd het ek dit wel geleer - en sommer ook vasgestel wat 'n huwelik nié is nie. Om by die negatiewe te begin : Daar is ten minste ses dinge wat dit nié is nie - fundamentele misverstande wat nie die aard van die huwelik beskryf en waarvoor dit beslis nie ontwerp is nie.

Loading full text...

Full text loading...

Loading

Article metrics loading...

/content/bmlig/2016/09/EJC193978
2016-09-01
2020-04-09

This is a required field
Please enter a valid email address
Approval was a Success
Invalid data
An Error Occurred
Approval was partially successful, following selected items could not be processed due to error