1887

n Stads- en Streeksbeplanning = Town and Regional Planning - Van die redakteur / From the editor / Ho tswa ho Mohlophisi

Volume 2011, Issue 59
  • ISSN : 1012-280X

Abstract

Demokrasie het oor die afgelope vyftien jaar tot betekenisvolle veranderings in die stdedelike omgewing in Suid-Afrika gelei (Donaldson & Van der Merwe, 1999; Donaldson, Baehr & Juergens, 2003). Veranderende toestande in die sentrale stede het 'n kettingreaksie in stede veroorsaak wat nie noodwendig in die begin verwag was nie (Geyer, Coetzee, Du Plessis, Donaldson & Nijkamp, 2011).

Democracy has led to significant changes in the urban environment of South Africa over the past fifteen years (Donaldson & Van der Merwe, 1999; Donaldson, Baehr & Juergens, 2003). Changing conditions in inner city areas caused a chain reaction in cities that was not necessarily anticipated before (Geyer, Coetzee, Du Plessis, Donaldson & Nijkamp, 2011).

Mmuso wa batho ka batho (demokrasi) o tlile ka diphetoho tsa bohlokwa tikolohong ya metse ya ditoropo ya Afrika Borwa dilemong tse leshome le metso e mehlano (15) tse fetileng (Donaldson & Van der Merwe, 1999; Donaldson, Baehr & Juergens, 2003). Maemo a diphetoho ka hara dibakak tsa metsemeholo a bakile maikutlo a itseng a neng a sa lebellwa ka hara metsemeholo nakong e fetileng (Geyer, Coertzee, du Plessis, Donaldson & Nijkamp, 2011).

Loading full text...

Full text loading...

Loading

Article metrics loading...

/content/sm_town/2011/59/EJC119754
2011-12-01
2019-09-22

This is a required field
Please enter a valid email address
Approval was a Success
Invalid data
An Error Occurred
Approval was partially successful, following selected items could not be processed due to error